Aventura Xperience s’imposa al Raiverd 2019

El dissabte 1 de juny va tindre lloc a Vilada una nova versió reduïda del Raiverd, organitzada per Zona7 i pel Club Orientació Berguedà, en què els prop de 50 participants van poder descobrir alguns dels encantadors paratges berguedans a través de diferents modalitats esportives.

A les 8 del matí començava l’aventura pels equips elit amb una prova d’orientació a peu que conduiria als participants des del nucli de Vilada fins al Molí del Cavaller on els esperaven els caiacs.

Després d’uns 7km remant, els competidors tornaven a arribar a l’àrea recreativa del Molí del Cavaller, hi deixaven les embarcacions i creuaven nedant l’embassament abans d’enfrontar-se a un exigent i feréstec trèking per les canals de Sant Miquel abans de retornar al punt d’inici a la zona esportiva de Vilada.

Ara tocava la primera de les seccions de btt, la qual serviria per unir els municipis de Vilada i La Nou de Berguedà en una secció bastant tècnica amb una bona part per corriol i que exigiria la màxima concentració als participants per poder mantenir l’equilibri sobre la bici en alguns trams de corriol.

 

Amb un sol imponent els participants arribaven al petit nucli nord-berguedà on hi tenien preparat un espectacular trèking fins a les Agudes, un fantàstic indret en què s’haurien d’enfrontar a un imponent ràpel de 45m.

Arribats una altra vegada a La Nou, només quedaria una altra secció de btt per la zona del Catllaràs fins tornar a arribar a Vilada on tots els equips gaudirien d’un fantàstic dinar.

Després de més de 60km i de 2300m de desnivell positiu i en poc més de 8h els equips Adventure Experience 1 i 2 i el Comapedrosa vans ser els ocupants del podi en categoria elit.

El podi en aventura va ser per Illa de Rodes, seguits de Pizza sense pinya i Xixonets i, finalment, en categoria open, els tres primers van ser Cim Teià, Free Cat i Foc d’Orient.

En els següent enllaços hi trobareu els resultats i els resultats parcials.

L’organització vol destacar la gran ajuda i suport rebut per part dels Ajuntaments de Vilada i La Nou de Berguedà, Indòmit, Cal Candi, Formatges Cuirols, Embotits Puig-Fitó i Forn de Can Massana i a la gran tasca realitzada per tots els voluntaris perquè l’esdeveniment pogués ser una realitat.

Ja tenim algunes fotos penjades, en els propers dies n’hi tindrem més. Podeu trobar-les a: Fotos Raiverd 2019