Sopar i campament al Raiverd

Encara no us podem desvetllar els indrets per on passarà el Raiverd, en pocs dies us direm on és el punt de sortida i arribada de l’esdeveniment però els indrets per on passaran els equips s’aniran descobrint al ritme que el primer equip vagi avançant en el recorregut.

No obstant, us oferim la possibilitat de poder conviure unes hores amb els equips èlit i aventura durant la parada i campament que aquests faran la nit de dissabte a diumenge.

Ens repetim, el lloc no el sabreu fins poques hores abans que hi arribin els equips, però mitjançant el servei de seguiment GPS ho podreu esbrinar fàcilment durant el transcurs del raid.

Tots els corredors i acompanyants que ho desitgin (molt recomanable per la comoditat i per la qualitat de la cuina) podran reservar sopar i/o esmorzar al lloc on es fa el campament.

Tots els participants tindran a la seva disposició cafè i infusions a l’hora d’esmorzar.

A la zona del campament hi haurà servei de bar, però pràcticament només begudes, qui no hagi encarregat el sopar NO el podrà demanar allà mateix.

Així també, els acompanyants que ho desitgin, podran allotjar-se allà mateix o bé dormir amb tenda conjuntament amb els equips.

Per motius d’espai, a la zona del campament no hi podran haver autocaravanes, aquestes s’hauran d’aparcar a més d’un quilòmetre del campament.

Les tarifes són:

Sopar: 10€

Esmorzar: 5€

Mitja pensió: 33€

Campament: 0€

Qui ho vulgui gaudir ens ho ha d’encarregar a info@raiverd.com indicant quin és el servei que vol i si teniu algunes necessitats alimentàries especials.

Teniu temps fins el divendres 31 d’agost per encarregar-ho.